godmorgon fran bentonville, arkansas

Nu ar vi framme. Jag har inte lart mig hur man skriver aao med prickar over, men jag hoppas att ni forstar.
Allt gick bra igar med flyg och vantetider. Vi kom till new york, det var massor med kontroller och liknande men vi klarade oss igenom :) vi tyckte att det var lite spannande nar det var sa viktigt med att gora fingeravtryck, skanna ogonen och svara pa manga fragor. Nar vi kom in pa sjalva flygplatsen sa tog vi oss en ben and jerry`s. Vi satt sedan och vantade pa att varat flyg skulle komma och nar det ungerfar var en timme kvar sa gick vi och fraga varfor inte det stod bentonville pa skylten vid varan gate, da hade de glomt att andra gate pa tavlan dar man ser vart man ska ga. Vi fick info om vart vi skulle ga, eller rattare sagt aka ( det ar en stor flygplats med sparvagnar till olika gates) sa vi gick pa planet utan konstigheter. Val framme i bentonville hittade vi Doug och Tayler (tva av dem i den familjen vi bor hos nu). Pa vagen hem sa akte vi forbi Bentonville High School och sa fick vi en liten rundvandring dar. Det ar precis som i filmerna. Sen akte vi hem till dem och bytte om fran svenska langbyxor till shorts och tshirt. (det var 28 grader nar vi kom och det var lika varmt nar vi kom hem sent pa kvallen) Vi gick runt i det gigantiska huset och fick se poolen vi ska ligga vid nu i nagra dagar. Allt ar verkligen pa topp och vi tre tjejer har lite traningsverk i kinderna for att vi flinade och var sa glada igar! :)
Vi akte och at pizza med hela familjen sen skjutsade Tayler (17 ar idag) oss till Walmart, det ar som 5 ica maxi fast battre. Vi fick plocka vad vi ville dar och kande oss riktigt bortskamda. All den dricka vi kopte sa vi att det skulle racka i ett ar hemma och Lisa (mamman) sa att det var till en vecka har, sa olika det kan vara! Haha!
Klockan drog ivag sa vi duschade nar vi kom hem och sen la vi oss. Klockan blev 23.00 har och det innebar 06.00 hemma i sverige. Vi ligger alltsa 7 timmar efter har.
Jag (Annea) kan inte sova langre, varfor vet jag inte... jag ar val for taggad infor den kommande dagen har. :)
Vi hor av oss!

Kommentarer
Postat av: Kove

Landade på vilken flygplats i NY ?



Ni verkar vara lika efterlängtade av Family Estrada som ni har längtat dit :-)

2012-06-13 @ 14:38:59
Postat av: sussi o timmy

Hej tjejer..

Låter verkligen som ni har det så bra man bara kan !! :))

Skönt att höra att ni är på plats....kan tänka mig att ni kanske hänger vid poolen en del idag :)? Kram kram



2012-06-13 @ 16:01:48
Postat av: Mamma Vicky

Helt galet!!! Ni är DÄR!!!! High school (90210) Walmart precis som i alla filmer som du sa Annéa :)

Hoppas att ni får ha en fortsatt bra resa och att det klickar fint med alla ni ska träffa och bo hos (Tvivlar inte). Vad skönt för er att bygga på lite bränna och slappa vid poolen efter ett slitigt slut i skolan<3

2012-06-13 @ 18:38:19
Postat av: Lisa

Vad skönt att veta att ni kom fram ordentligt & att allt är på topp :)) kul att få följa er på bloggen också! Ha det så skönt vid poolen nu & sola för oss här hemma också ;) massa kram Lisa & Nicke

2012-06-13 @ 18:48:28
Postat av: Annéas mamma Kerstin Wigren

Glöm inte att fota allt och alla :)

Alla undrar om er och jag har spridit bloggen til alla jag känner :)

2012-06-13 @ 21:02:23
URL: http://aisausa.blogg.se/
Postat av: Annéas mamma Kerstin Wigren

Njut! Njut! Njut! Lev i nuet!

Puss och kram!/Kerstin

2012-06-13 @ 21:03:18
URL: http://aisausa.blogg.se/
Postat av: maja

Ni bor hos olika familjer på olika ställen i usa har jag förstått? :) hur kom ni i kontakt med alla eller kände ni alla? :)

Svar: vi kande alla! :)
aisausa.blogg.se

2012-06-26 @ 09:39:44
URL: http://majawally.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0