dag 4 & 5

Vi bloggade inte något igår för att vi hade inte nån tid för det, men vi bloggar om båda dagarna nu istället.
Dag 4, alltså igår så vaknade vi upp hos familjen Estrada. Vid lunch så kom familjen Nilsson och hämtade upp oss.Vi åkte hem till dem, kollade runt i deras fina stora hus, gick runt på deras jättefina trädgård, åt massa god mat och tittade på Sverige-England matchen. Det var riktigt bra stämning hela tiden, men tyvärr så förlorade Sverige. Efter matchen drog vi oss ut i det varma vädret och tog oss ett bad i den stora poolen. Livet bara leker här borta. Vi har knappt koll på tiden, vi äter när maten är klar, vilar när vi är trötta, badar när vi vill. Allt är sååååååå bra! Kockarna Nilsson lagade iordning en riktigt god middag. Vi satt ute och åt, kl var runt 9 halv 10 och det var fortfarande varmt. Det var som att sitta mitt inne i ett zoo. Vi hörde många djur och insekter omkring oss. Det var riktigt häftigt! En insekt lyste, asså verkligen lyste. Det var en eldfluga, den blinkade då och då. Det är så svårt att förklara hur bra allt är med ord. Efter det tog de oss till en glassbar som hette Andy's. Det var lika gott som Ben & Jerry's. Därefter skjutsade vi Hannah till några kompisar och sen åkte vi hem. Klockan drog iväg och vi var tvungna att gå och lägga oss för att orka med morgondagens nya äventyr.
Dag 5, alltså idag. Vi började med att gå upp tidigt för att sedan äta frukost på Mc Donalds drive in. De har väldigt många allternativ på frukostmenyn och väldigt onyttigt. Vi fortsatte mot en sjö som vi skulle åka båt på. När vi kom dit så solade vi och badade vi, sedan åkte vi ut med en lyxig båt. Vi fick prova på att åka en slags "ring" för två personer. Det var awesome! Vi åkte runt med båten i minst en timme. Det var riktigt fint, även detta kändes som i en film. Tyvärr så dog Adinas kamera som vi hade med oss ute på båten, så vi hann inte fota så mycket som vi ville. När vi var på land igen så åt vi tacos på bryggan och solade och badade. Vi kan sammanfatta den här dagen med att vi har träffat en hel del trevliga amerikaner, fått mycket sol på oss och vi har badat i en blå/grön varm sjö. Vi åkte sedan och åt på en mexikansk restaurang som hette Las Faijtas det var dundergott. Nu sitter vi hemma och ska snart träna i deras gym. Sen när vi har varit duktiga med att träna så ska vi tjocka i oss hemmagjord glass, det kanske blir ett nattdopp också.  Vi lever som kungar här borta. Vi är så glada över att alla tar så väl hand om oss och gör våran resa toppen!
BILDBOMB!

Kommentarer
Postat av: Mamma Vicky

Kan bara konstatera att ni har det alldeles för bra :) Och ni missar INGENTING här hemma i Eskilstuna!!! Det bara regnar och regnar By the way.

Saknar er på riktigt nu<3<3<3 Fortsätt med erat la vida loca...

2012-06-17 @ 13:59:55
Postat av: Sussi o Timmy

Hallå där bora...



Ja vad ska man säga?

Kommer ni hem överhuvudtaget?? haha

Bara och njuta vidare :))....hälsa och tacka från oss att dom ger er så mycket uplevelser <3!!

Och säger som Vicky ..börjar bli lite tomt och tonårstyst här nu ;). Kramar <3



2012-06-17 @ 14:45:42
Postat av: Annéas mamma Kerstin Wigren

Jisses vad bra ni har det! Bortskämda i varje familj ha ha ha! Lyxlivet bara fortsätter :) och det förtjänar ni brudar!

Här hemma har det regnat som om hela himlen är öppen. I USA har man egen pool på tomten men här hemma har vi lyxat till oss med en helt gratis egen insjö på baksidan. Belive me! Helt död sjö! Inte en fiskjäkel simmar runt i den heller. Alltså pöl som man kan bada i!

Såååååå njut av sol och värme. Njut av frihenten och alla nya saker ni upplever! Njut av den Amerikanska mentaliteten som jag alltid har älskat....det vet du Annéa. Det är väl därför ditt intresse för USA blivit så starkt. Erkänner att jag påverkat dig med det en hel del.

Nu är du där och jag njuter via dig och när du flyttar dit ska jag också njuta via dig.

Ta väl hand om varandra och alla de supertrevliga personerna ni träffas med där borta.

Lev varje dag som om det vore er sista :)

Puss och kram! <3

2012-06-17 @ 21:49:49
URL: http://aisausa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0