dag 3

Idag så vaknade vi upp och åt frukost som vanligt. Efter det så gick vi och la oss vid poolen och badade en massa. Ungefär kl 12 så kom Lisa och hämtade upp oss och vi åkte till ett mexikanskt ställe och åt. Vi tyckte att det var gott som vanlig. När vi kom hem packade vi ordning inför kvällens fotbollsträning. Vi drog oss sedan ut i det fina vädret igen. Idag var det kanonbra väder med klarblå himmel och 31 grader i skuggan. Vi gick in och bytte om till traningsklader och Lisa skjutsade oss till fotbollstraningen. Vi tranade fotboll med Isabellas lag (Isabella ar Emma Nilssons syster) Jakob ar svensk och han ar tranare for det laget sa det var kul att bade kunna prata engelska och svenska. Det var fortfarande 31 grader i SKUGGAN och det var vindstilla. Det var verkligen hur jobbigt som helst och ingen av oss har nagonsin blivit sa svettiga som vi blev som pa den traningen! Det var som att vara i poolen, sa blott var det, haha! Vi var valdigt torstiga hela tiden oxa. Det var kul att trana fotboll med de tjejerna for de var sa snalla :) Vi traffade aven Teresa (mamman till Isabella) pa traningen, Annea tyckte att det var kul att se henne igen. Efter traningen sa akte vi och at pa ett australienskt stalle. Det var valdigt gott det med. Nar vi kom hem bytte vi om till badklader och tog ett kvallsdopp i jacuzzin som Estradas har.
Nu sitter vi har och efter att vi har bloggat klart sa ska vi sussa. Klockan ar redan 11.15...tiden gar  fort har nar man har kul!

Massa kramar!




Kommentarer
Postat av: Annéas mamma Kerstin Wigren

Jag erkänner: Jag kommer att slita ut den här länken till bloggen. Jag springer upp på morgnarna för att kolla om det kommit in ngt nytt. Sedan blir det koll efter koll under kvällarna.

Och efter alla dessa spännande rader ni delat med er av kan jag sammanfatta det hela lätt med ett enda ord:

Lyxlirare! :)

2012-06-15 @ 06:39:31
URL: http://aisausa.blogg.se/
Postat av: mamma Vicky

Fniss... Erkänner att jag jobbar på precis som Kerstin ang bloggen ;)

Sååå uppskattat och roligt att få följa er<3

2012-06-15 @ 07:40:08
Postat av: sussi o timmy

Håller med och önskar man vara där... ;))).

Kramiz <3



2012-06-15 @ 21:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0