dag 16

Nar vi kom till flygplatsen i San Francisco sa blev det krangel med Anneas flygbiljett. Varfor vet vi inte riktigt, men den fanns liksom inte med i registret. Det var konstigt eftersom att alla vi var pa samma bokning. Personalen var snalla och hjalpte oss. I sista sekund kom Annea och hennes vaska med pa flyget. I varsta fall hade hon kunnat ta nasta flyg, men det hade ju varit lite med krangligt. Allt loste sig, som vanligt :) Vi blev upphamtade pa flygplatsen och sen halvvags hem sa var bensinen slut... haha! Vi fick lov att stanna mitt pa motorvagen och Michel fick lov att ga till en bensinmack. Vi satt i den dar bilen i ungefar en timme och vantade pa honom och da maste vi beratta att det var 33 grader utanfor och vi kan lova att det var varmare i bilen. Vi kunde inte ha pa AC:n heller for att da kanske batteriet hade tagit slut oxa nar vi bara stod stilla. Helt plotsligt kom servicepatrullen och backade emot oss for att plocka upp oss. Vi viftade och visade tummen upp for att visa att allt var under kontroll, eller ja i alla fall lite :) Tillslut kom Michel och vi fortsatte hem till dem. Vi bor i ett slott. Riktigt fin pool, fontaner, jacuzzi och massa annat. Det ar sa otroligt skont att vi har haft det sa bra pa alla stallen vi har varit pa. Vi kanner oss som kungar vart vi an kommer. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor Annlill

Men så trevligt ni har och vilken lyx ni lever i. Undrar om ni kommer hem eller om ni tänker stanna där. I dag skall vi åka till Annéas gammelmormor för hon fyller 85 år idag. Kram till er alla.

2012-06-30 @ 08:19:46
URL: http://aisausa.blogg.se
Postat av: Annéas mamma Kerstin Wigren

Men jisses vad spännande att läsa om allt. Jasså, det krånglade "lite" med flyget för Annéa ha ha ha!
Och bensinstopp - så "häffa" ha ha ha. Sådana minnen är också kul. Måste vara lite krångligt emellanåt. En krydda i sig :)
Snälla nån så fint Steve med fam bor! Känns helt overkligt hur bra ni har det!
Hälsa så gott till Steve med familj! Krama dem alla från mig - tack!
Ha det fett bra! <3

2012-06-30 @ 10:57:25
Postat av: Mamma Vicky

Tur att ni "tre musketörer" satt i knipan tillsammans... Då löser det sig alltid<3
Ser helt galet bra ut på alla bilder...

2012-06-30 @ 12:15:38
Postat av: Sussi o Timmy

Jisses... himmel och pannkaka ..hahaha .Vad fint ni bor! Slott det kan man säga....och flyget på något sätt så fixar ni det mesta. Jätte bra och skönt!
Här har sommaren kommit lite lite....men vi kan inte skryta direkt. Kram kram <3

2012-06-30 @ 16:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0