dag 7

Vi började dagen med en frukost och drog oss sedan ut till poolen. Vi solade och badade i någon timme bara, sen smsade Hannah oss och sa att de var på väg hem till oss för att ge oss skjuts till ett museum. Det var ett konstmuseeum som vi strosade runt på lite snabbt tillsammans med familjen Nilsson. Efter det så skjutsade Hannah oss vidare till ett ställe där man fixar naglarna. Så vi alla tre fixade till dem och gick hem där ifrån sen. Det konstiga var att när vi gick så tittade alla på oss väldigt mycket, det är inte så vanligt att man går från ställe till ställe här. (ändå var det bara 5 minuters gång, haha)
När vi kom hem så tog vi och åt lite mellis och strax efter det så kom Lisa och hämtade upp oss och Aaron för att åka och äta mat. Hamburgarna som Annea och Adina åt var riktigt stora så man fick trycka ihop dem som tusan för att ens få in dem i munnen. Vi åkte sedan hem mätta och belåtna.
Efter någon timme bytte Ida och Annea om inför ett träningspass. Vi tränade bra sen la vi på en ansiktsmask var och hoppade sedan i Jacuzzin som de har ute. Mysig kväll. Nu sitter vi här nyduschade och fräscha. Imorgon är det sista dagen här i Bentonville innan vi drar oss vidare till San Francisco.
 
Kram!
 
 
Trackback
RSS 2.0