dag 10

San Francisco! Vi har det väldigt bra här. Vi gick upp vid 6.15 för att åka med Annette till hennes jobb i Down Town. Efter det så gick vi efter hela Fichermans Warf och tittade in i några butiker på vägen. Alla är väldigt trevliga här och är väldigt hjälpsamma. Vi har sett massa olika slags typer av folk kan man lugnt säga. Vi har gått, gått,gått och gått hela dagen. Vi startade vid 08.00 och slutade vid 16.00. Vi gick konstant! Det går snabbare att gå än att åka bil just inne i stan. Det märkte vi när vi flera gånger gick förbi en chipsbil. Vi körde race med snubben i bilen. Det var så himla roligt, för att han vinkade åt oss och skrattade när han körde förbi oss och vi gjorde likadant när vi gick förbi. Dagens SKRATT! Vi såg en kändis också, han är skit-snygg! Kommer inte ihåg vad han heter tyvärr. Vi åkte hem efter det och vilade. Sen åkte vi till stan och gick ytterligare i 2 h. Vi besökte Science Of Art. Vi har sett en del av det typiska San Francisco med byggnader, butiker, trafik och folk. Det är kul att se hur olika ställen i USA är, ändå är det samma land. Annette är väldigt snäll och Annéa kan verkligen föreställa sig att sin mamma och Annette har haft riktigt kul tillsammans!:-) Annette och Kerstin har varit "systrar". Kerstin har alltså varit en Utbytesstudent i USA, precis som Annéa ska vara.  
Vi sitter i Annettes vardagsrum och äter kvällsmat. Vi ska strax gå och lägga oss för att vi är riktigt trötta. Tidsskillnaden spelar stor roll. Även fast det bara är 2 timmar. Och när man har gått i timmar så blir man trött kan man säga...
 

Kommentarer
Postat av: Annéas mamma kerstin Wigren

Men vad spännande att ni träffas med Annette! min syster fr USA :)
Verkar som om ni är drottningar vartän ni kommer.
Tänk att alla är så snälla mot er, men det är egentligen inte så konstigt. 3 underbara, snälla, omtänksamma, snygga, trevliga och roliga tjejer.....man kan ju inte annat än älska er!
Ha det så bra! Idag är det Midsommarafton i Sverige......men ni har fest varje dag :) Ha ha ha.
Lev livet, njut och må bra!
Puss och kram till er alla 3! <3 <3 <3

2012-06-22 @ 07:36:41
URL: http://aisausa.blogg.se
Postat av: Sussi o Timmy

Oj, då har ni traskat kan man säga :)). Så ni har haft en flört med chipsgubben hahaha.Som sakt midsommarafton här och fint väder :)).Ha det så gott och väntar med spänning på bildbomben.
Sommar kramar från oss ;)).<3

2012-06-22 @ 08:42:30
Postat av: Mamma Vicky

Bra jobbat brudar!!! Ni kom fram välbehållna<3
Ser fram emot bomben för en gång skull ;)
Det är precis det ni beskriver om människorna och miljön som gör resandet i sig sååååå spännande.
Hoppas att ni kan komma på namnet på kändisen!!!
Vad fantastiskt att äntligen få träffa "Systern" från USA.
Glad midsommar från (faktiskt) ett soligt Sverige<3

2012-06-22 @ 09:48:41
Postat av: Mormor Annlill

Hej på er tjejer. Tänk så trevligt ni har det. Det är ni värda. Kom ihåg att hälsa till fam Pon Tell ifrån Anneás mormor. I dag firar vi midsommar här men ni har det mycket trevligare som är där och firar varje dag. Kram på er

2012-06-22 @ 12:07:14
URL: http://aisausa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0